Bluesnight

Ter afsluiting van onze vakantie gisteravond met Jes eerst bij een “nieuwe Italiaan” in Café/Restaurant Parkzicht gaan eten. De zaak is in opbouw, een motor bedoeld voor een grilloven aan te jagen, was uitgevallen, resteerden alleen nog de pizza’s. De menukaart op een schoolbord geschreven aan de muur gaf de soorten weer.
Pizza Restaurant Parkzicht

Pizza Restaurant Parkzicht

We hebben genoten. De pizza’s, Jes bestelde een Pizza Quattro Formaggi (gorgonzola, mozzarella, pecorino en taleggio) en ik een Pizza Frutti di Mare (tomaat, kaas, diverse zeevruchten), en een wijn uit Umbrië waren van topkwaliteit. Een kijkje in de keuken liet zien dat er gebruik werd gemaakt van een heuse houtoven!

Poster BluesNight 2010

Poster BluesNight 2010

Daarna met de Vespa naar het Kloosterwandplein waar de aftrap was van de Bluesnight. Het optreden van Dwayne & the TexMeXplosion was klasse, de accordeonist (19 jaar!) was duidelijk geïnspireerd door Flaco Jimenez. In de afterparty bij Café de Weegbrug werd in het gesprek met Dwayne ook duidelijk dat hij diverse malen de optredens van Flaco heeft bezocht. Zijn laatste CD is zelfs onder auspiciën van Flaco geproduceerd.

Dwayne

Dwayne in Café de Weegbrug

JazzNight-2009-1

JazzNight-2009-1

Al met al een latertje, maar een mooie afsluiting van onze vakantie!

Speak Your Mind

*