Bordwijs

……een interactief touchscreen met alleen maar voordelen!

hayhutjens.nl gaat voor Bordwijs inspanningen verrichten in de vorm van commercieel advieswerk. Vandaag met een demobord de diepte ingedoken ondersteund door Jeroen en Jan-Willem, om de vele mogelijkheden te ontdekken.

Bordwijs heeft een unieke serie modulaire multi-touch monitoren ontwikkeld.
De beeldkwaliteit en het geluid behoren tot het beste die er te krijgen zijn. Door gebruik te maken van de nieuwste generatie touch-technologie is de schrijfkwaliteit en de bediening optimaal.

De belangrijkste voordelen:

Modulesysteem
Het unieke modulesysteem maakt van het vervangen van componenten en uitbreiden van functionaliteiten, kinderspel. De levensduur van de monitor wordt hierdoor aanzienlijk verlengd en de servicetijd verkort. De modules zijn weloverwogen geplaatst. Zo zijn alle vaak gebruikte aansluitingen via de zijkant benaderbaar. Alle modules zijn met elkaar gekoppeld. Deze werken hierdoor met één afstandbediening en zijn met één druk op de knop aan/uit te zetten.

Behuizing
De innovatieve behuizing is volledig modulair opgebouwd en is voorzien van een duurzame metalen behuizing. De gebruikte glasplaat is gemaakt van zeer sterk veiligheidsglas, 6 mm dik en krasvrij. Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van een overlay en de glasplaat is voorzien van een zwarte passe-partout is de bediening optimaal. De stofwerende behuizing verlengt de levensduur, doordat er geen ventilatoren/filters meer nodig zijn.

Touch Module
Tijdens de ontwikkeling van de touch-module hebben schrijven, gebruiksgemak, kwaliteit en duurzaamheid voorop gestaan. De nieuwste generatie IR Pro technologie zorgt op al deze punten voor optimale prestaties. De belangrijkste voordelen van de touch-module op een rij:

  • multi-touch (2 punten i.c.m. van Windows 7)
  • geen vertraging tijdens het schrijven en perfecte schrijf kwaliteit bij snel én langzaam schrijven
  • optimaal bereik over het hele scherm
  • gebruik van zeer duurzame en betrouwbare LED technologie
  • automatische calibratie
  • geen driver nodig voor Microsoft Windows XP, Microsoft Windows 7 en Apple OS X
  • steeds de laatste verbeteringen door geavanceerde update mogelijkheden

TÜV en CE certificering
De Bordwijs multi-touch monitoren hebben het veel geprezen TüV-certificaat behaald. Door de hoge interne eisen die we aan onze producten stellen zijn we met vlag en wimpel door de TüV-certificering gekomen. De monitoren zijn uitvoerig getest op stralingsgevoeligheid, veiligheid en kwaliteit.

Fabricage
De Bordwijs-monitoren worden in opdracht gefabriceerd bij één van de grootste OEM/ODM fabrikanten. Gerenommeerde A-merken (o.a.  Kodak en Harman Kardon) maken gebruik van de Bordwijsfabrikant om hun producten te laten fabriceren. Deze fabrikant is volledig ISO9001 (kwaliteitsmanagementsysteem) en  ISO14000 (milieumanagement) gecertificeerd en de producten voldoen aan alle belangrijke internationale en Europese eisen zoals CE, FCC, TüV en FDA. De productie van de schermen vindt plaats in een “state of the art” productielijn. De LCD-panels worden in een volledig stofvrije ruimte geassembleerd. Na de productie worden de schermen 48 uur aangezet (BurnIn test) en vervolgens vindt een 100% inspectie plaatst waarbij elk scherm op een 30-tal punten gecontroleerd wordt. Deze 100% inspectie wordt altijd door medewerkers van Bordwijs uitgevoerd.

Duurzaamheid en componenten
Duurzaamheid begint bij de fabricage en de keuze van de componenten. Alle gebruikte componenten zijn van hoge kwaliteit en veelal van A-merken zoals Intel, Nvidia en Sony. De behuizing is volledig van metaal, de glasplaat is gemaakt van 6mm dik krasvrij veiligheidsglas.Het LCD-panel is van een A-merk voorzien met een 3 jaar volledige on-site garantie en een pixelgarantie. De verwachte levensduur van de lamp is >50.000 uur. De kwaliteit en duurzaamheid zijn hoogwaardig. Alle elektronische componenten worden uitgebreid getest op kwaliteit, hittebestendigheid, de verwachte levensduur en EMI straling.

Bordwijs Wand lift Bordwijs DuoLift

Speak Your Mind

*