Brabant Award 2012

Wellicht is bekend dat ik mijn vaardigheden als marketeer en verkoper sinds enige tijd inzet bij Prowise te Budel, www.prowise.com.

Na 2 jaar hard werken zijn we uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van interactieve multitouchborden en daarnaast zeer innovatief en creatief op het gebied van ondersteunende software voor het onderwijs en de zakelijke markt.

Een en ander heeft geresulteerd in onderscheidingen, zoals Ondernemer van het Jaar in Budel-Cranendonck, genomineerd voor de Cathy Pacific Award, de nominatie voor de IPON 2011 en nu dan de Brabant Award. En daar zijn we trots op!

De Brabant Awards is dé spannende zoektocht naar de Brabantste Brabander. Want Brabanders zijn naast Limburgers, bijzondere mensen. Ze bedenken slimme oplossingen, ondernemen met lef en zoeken graag de samenwerking op. Maar ze zijn ook Bourgondisch, gastvrij en gemoedelijk. Kortom: Brabanders combineren moeiteloos de harde én zachte kanten van het leven.

De leden van een vakjury hebben een moeilijke taak volbracht. Zij hebben finalisten gekozen voor de Brabant Award, finalisten die volgens hen het best symbool staan voor de kracht van Brabant.

Eensgezind koos zij uit ruim 150 genomineerden de finalisten. De winnaar wordt door het publiek gekozen. Vanaf nu kan het Nederlandse publiek stemmen op zijn favoriete finalist op www.brabantawards.nl. Dat kan t/m woensdag 23 mei. Jij bepaalt dus mede of Prowise op vrijdag 25 mei de Brabant Award 2012 wint!

Mocht je een stem willen uitbrengen, schroom niet!

Speak Your Mind

*