Feexenfeest

Spannende, griezelige en huiveringwekkende verhalen op het Feexenfeest

Tijdens het Feexenfeest op 22 juni op het Munsterplein kan jong en oud genieten van spanMariannanende, griezelige en huiveringwekkende verhalen. Speciaal voor het Feexenfeest komt de uit Roermond afkomstige actrice en fotomodel Marianna Moralis naar Nederland. Momenteel woont zij in Bristol (GB). Marianna treedt op met haar voorstelling De zwarte schonen, drie huiveringwekkende heksenverhalen. Moralis was twee jaar geleden te zien tijdens de manifestatie bienNEELE met The Wicked Little Witch Story. En dit keer heeft ze een speciale voorstelling gemaakt voor het Feexenfeest.

Naast Marianna Moralis kunnen de bezoekers genieten van de verhalen verteld door Meta van Appeven. In Roermond onder andere bekend als een van de stimulerende krachten achter de V-factor en het Vertelfestival. Meta zal de kleine én grote luisteraar boeien met spannende verhalen waar u nog lang over nadenkt.

En wilt u weten wat er nu echt gebeurd is 400 jaar geleden? Ga dan luisteren naar Gerard van de Garde. Als geen ander kan hij u meenemen naar de tijd van de heksenprocessen. Wat was de reden van deze vreselijke gebeurtenissen? Wie waren de slachtoffers? Gerard vertelt geen sprookje of griezelig verhaal maar over de harde werkelijkheid. En dat is pas echt huiveringwekkend

Speak Your Mind

*