IPON Award 2014

Prowise wint de IPON Award 2014!!  Een succes voor ons team die er vreselijk hard aan gewerkt hebben om een uniek product te maken dat zeer vooruitstrevend is: ProConnect. 

De IPON awards stimuleren het bedrijfsleven om producten te vernieuwen en te verbeteren. Met behulp van de Awards kan het onderwijs op een originele manier kennismaken met leveranciers en digitale schoolborden, e-learning, educatieve software, ict – beheer, outsourcing en veel meer. Het vakblad Vives, besteedt het gehele jaar door aandacht aan de winnaars van de IPON Awards.

De IPON Awards voor Onderwijs en ICT zullen worden geïnitieerd rondom alle gebieden van ICT binnen het onderwijs, te beoordelen op gebruik, originaliteit, ontwerp, toegankelijkheid en prijs. De professionele en onafhankelijke jury maakt de genomineerden bekend, hierna worden ze verder beoordeeld.

De genomineerden worden in verschillende categorieën onderverdeeld.

Voor de derde keer dit jaar wordt tijdens de IPON tevens de Mediawijzer.net Award uitgereikt. Deze award wordt toegekend aan een onderwijs brede en innovatieve oplossing die een mediawijze oplossing biedt voor een complex probleem. Gebruikers leren door het product of de dienst op een positieve manier met media om te gaan en werken hierbij samen met hun opvoeders en/of leerkrachten. Daarnaast is het product toekomstbestendig en kan dus nog jaren mee.

 

Speak Your Mind

*