kick-off ProLimburg, een nieuw zakelijk platform

Vandaag viel de volgende uitnodiging op de deurmat:

Het is ons een groot genoegen om u uit te nodigen voor de allereerste meeting van ProLimburg, hét zakelijk platform! Een nieuw tijdperk is aangebroken.

En dan volgt de volgende omschrijving:

ProLimburg is hét zakelijk platform voor iedere ondernemer in Limburg die interesse heeft in meer business en betekenisvolle zakelijke contacten. ProLimburg clustert een enorme hoeveelheid kennis en ervaring in business en realiseert voortdurend zinvolle matches. Het zakelijk platform organiseert onderhoudende doch uiterst effectieve meetings en evenementen voor high professionals in het Limburgse bedrijfsleven. Directieleden en managers delen expertise en ervaringen met andere professionals uit de regio Limburg (Nederlands Limburg plus Belgisch Limburg). Iedere bijeenkomst staat garant voor betekenisvolle zakelijke contacten. Actieve matchmaking resulteert in directe meerwaarde voor uw onderneming.

Op maandag 28 maart 2011 heten wij u van harte welkom op de eerste in een reeks van bijzondere bijeenkomsten in samenwerking met Limburg Onderneemt bij Hotel & Restaurant Oolderhof, Broekstraat 35, 6049 CJ  Roermond-Herten.

Programma:

18.00 – 18.45 uur: ontvangst in de lounge-bar met een hapje en een drankje

18.45 – 19.30 uur: presentatie van gastspreker leo Crombach over “Het Nieuwe Werken”

19.30 – 20.00 uur: presentatie van gastspreker over “Effectief Netwerken”

20.00 – 22.00 uur: netwerkborrel

En wie zit er nou achter deze organisatie: Sander Nuij

Duidelijke zaak dus, ik zal er zijn, iemand van de lezers die mee wil?

Speak Your Mind

*