mien dochters en de aangeweide…..

Er was eens jaren geleden een aankomend stelletje die aan elkaar te kennen gaven dat ze met elkaar hun fantasieën werkelijkheid wilden laten worden in de vorm van huisje, boompje, beestje en een stel lieve kinderen. En zo geschiedde.

Zo’n 36 jaar lang geploeterd te hebben met het huisje, boompje, beestjes en kinderen kan ik constateren dat we een score van bijna 100% hebben gehaald, oftewel een héél leuk harmonisch gezin.

3 dochters hebben het oorspronkelijke 2-tal voortgebracht met daaraan verbonden inmiddels 3 aangewaaiden die het klaarspelen om ons jaarlijks familie-uitje tot een feest te maken die zijn weerga niet kent.

Georganiseerd wordt er niks, behalve dan de plaats en het tijdstip van samenkomst en een reservering bij een plaatselijk restaurant, deze keer Il Forno aan de Roerkade.

Uitbater Leo en zijn crew lieten zich niet onbetuigd en rukten een 2-mans orkest aan die op een zeer behoorlijke wijze de hele Italiaanse top-50 ten gehore bracht; een zanger die zo uit een maffiafilm zou kunnen zijn gestapt en een begeleider die zowel de toetsen als de saxofoon meester was, en die dit vervolgens in een 3-uur durende nonstopsessie ten gehore brachten.

Onderwijl genoot het gezin Hutjens en aangewaaiden van een geweldige maaltijd en een behoorlijk aantal liters alcoholhoudende dranken in de vorm van Bacchus-wijn (hoe bijzonder met de Bacchus Gijs 2008 aan onze tafel), en de nodige glazen bieren.

De hele sessie is gestart om 19.00 uur en eindigde bij het Brûnke, omdat enkelen uit deze familie van geen ophouden weten, op een onbekend tijdstip….

Al met al een schitterende avond!

(foto’s zijn gemaakt met m’n iPhone 3GS, geen flits dus….)

Speak Your Mind

*