Omroep Vox digitaal!

Het volgende persbericht heb ik verstuurd naar de diverse redacties:

De Roermondse Omroep VOX is per 14 december 2010 digitaal gegaan via het netwerk van Ziggo, een mijlpaal in de nieuwe ontwikkelingen rondom deze omroep.

Tijdens het onlangs gepresenteerde beleidsplan van de Roermondse Omroep Vox aan het Sprekersplein van de Gemeente Roermond werd melding gemaakt van de verwachting dat deze omroep uiterlijk per januari 2011 via het digitale netwerk van Ziggo (kanaal 950) te bekijken valt. Het is zowel Ziggo als Omroep Vox gelukt deze datum naar voren te trekken zodat de kerst- en nieuwjaarsuitzendingen van deze zender per heden door geheel Midden-Limburg te ontvangen is.

Omroep Vox zet in op een  vernieuwde omroep waarin veel aandacht gaat naar de kwaliteit van de programmering en naar een optimale communicatie naar de  mensen die zich betrokken voelen bij de Roermondse samenleving. Het uitzendgebied is vergroot en bereikt een cirkel waarbinnen ook Weert, Belfeld en Echt-Susteren vallen.

Doelstelling is om medio volgend jaar vanuit Omroep VOX een compleet vernieuwde omroep te presenteren aangestuurd door professionele krachten en ondersteund door de huidige vrijwilligers om een programmering te presenteren die er zijn mag. Een en ander is overigens mede mogelijk gemaakt door een samenwerking met TVL.

In de aanloop naar deze nieuwe omroep worden nieuwe programma’s geïntroduceerd waarvan de eerste aflevering van : “Tegen de Klok”, een serie van 40 uitzendingen, reeds uitgezonden is. Aangevuld wordt  de programmering met nieuwe formats die de aantrekkelijkheid van deze lokale zender een duidelijke impuls gaan geven.

Een greep uit de aanstaande programmering: Straatinterviews Kerst, Levende Kerststal, Proms Roermond, Roermond is Werelds, Tegen de Klok, IJsculpturenfestival, diverse interviews met o.a. Burgemeester Henk van Beers, Bisschop Frans Wiertz, Gé Reinders, alle Roermondse wethouders en raadsleden en de film Het Galgenven.

Gisteren de opnames gemaakt voor deze programma’s waarvan ik enkele foto’s gemaakt heb met de iPhone (zonder flits….)

Comments

  1. Ik zie een overleg met heerlijke Bufkes broodjes 😉

  2. inderdaad, lekker en daardoor inspirerend!

Speak Your Mind

*