Persbericht: LVR maakt verkiezingsprogramma inzichtelijk in kaart

 

De Liberale Volkspartij Roermond (LVR) heeft haar verkiezingsprogramma met veel zorg samengesteld. Om dit verkiezingsprogramma beter inzichtelijk en duidelijk te maken voor alle inwoners in de gemeente Roermond, heeft de LVR het verkiezingsprogramma nu zichtbaar gemaakt in een kaart. Inwoners van Roermond kunnen nu op thema of op wijk/kern bekijken wat de LVR in haar verkiezingsprogramma heeft staan. Gemakkelijk, overzichtelijk en duidelijk!

Daarnaast biedt de LVR de mogelijkheid voor inwoners om punten toe te voegen. Zo is deze kaart niet alleen tijdens verkiezingstijd van waarde, maar ook tot lang daarna. Het is een fijne manier voor inwoners om de LVR te laten weten waar ze zich zorgen over maken en zaken bij de LVR onder de aandacht te brengen. De LVR is hiermee voor een zeer grote groep Roermondenaren toegankelijk.

Naast de thema’s per wijk en kern zijn ook alle 34 kandidaten van de LVR op de kaart gezet. Inwoners van de gemeente Roermond kunnen eenvoudig zien welke kandidaten bij hen in de buurt wonen.

De Liberale Volkspartij Roermond is een lokale partij met hart voor Roermond. De naam van de partij zegt waar wij voor staan: we zijn liberaal, waarbij we uitgaan van de vrijheid en eigen verantwoordelijkheid van iedereen. Daarnaast staan we midden in de samenleving met kandidaten uit alle gelederen van de bevolking. Ook met deze nieuwe functionaliteit bewijzen we dat we een echte volkspartij zijn. Met oog voor u! 

Neem gerust zelf een kijkje en laat ons weten wat u ervan vindt. De kaart is te benaderen via de website http://liberalevolkspartijroermond.nl/verkiezingsprogramma/ of rechtstreeks http://lvr.neamap.eu.

 

Speak Your Mind

*