Prowise op de Bett2016 London

IMG_0356

Impressie standbezoek Prowise

Prowise was vorige week vertegenwoordigd op de grootste onderwijsbeurs ter wereld: BETT in London. We hebben hier goed uitgepakt met de nieuwe producten in touchscreens: ProLine en EntryLine, en de nieuwe Prowise PC: All-in-One.

In beide categorieën  werden we genomineerd als Finalist BETT Award 2016. Dat we tweede zijn geworden doet niets af aan de prestatie en de tomeloze inzet van mijn collega’s om binnen 6 jaar na de start van Prowise dit resultaat te kunnen neerzetten!

IMG_0357

Pauline bezig met Masterclass “leren programmeren”

We hebben leads kunnen genereren uit vrijwel alle landen van de wereld die overtuigd werden van de unieke mogelijkheden die de Prowise-producten in zich hebben.

Uit Learningfocus: De enthousiaste Pauline Maas liet op de Prowise-stand haar mooie unplugged coding spel zien. Zonder en later met computer leer je de eerste principes van programmeren. www.codeklas.nl .Het ambitieuze Budelse bedrijf Prowise was prominent aanwezig op Bett2016 al was het alleen al doordat men de widescreens voor de Bett-Arena leverde. En wie zagen we in een forum op de Arena (OK het was niet het Davos-forum, maar toch)? Onze eigen Maurice de Hond die nog eens aangaf dat we onze kinderen niet goed voorbereiden op de toekomst. Artikel Learnfocus 
BETT2016 354

Speak Your Mind

*