#SpiritintheSky

vervolg SpiritintheSky:

Dagblad de Limburger 29-3-2011

04.00 uur uit mijn nest om na een stevige opfrissende douche enkele omgevingsgenoten op te halen, zoals vriend Hans en Joep (met partner Marlies). Er volgt een rimpelloze reis naar Schiphol-Oost waar een glimmende Fokker100 gereed staat om #SpiririntheSky naar Berlijn te vervoeren.

Een hartelijke ontvangst door KLM-medewerkers en een voorstelronde met alle andere 99 leden. Een marketingman vertelt ons over het ontstaan en de reden van deze sublieme actie van KLM, waaruit blijkt dat deze actie meer dan 100.000 twitteraars heeft bereikt. Een sophisticated notarieel softwareprogramma heeft uiteindelijk de winnaar uitgekozen, en dat was #SpiritintheSky dus. Doel van de actie was om de aandacht te vestigen op het voor € 99,00 vliegen naar alle Europese steden door KLM.

Joep viert aankomst

Een gemêleerd gezelschap waarvan de avatar niet altijd overeen blijkt te komen met de werkelijkheid…..

Vliegreis gaat voorspoedig, de transfer naar het NHOW-hotel ook, daar aangekomen blijkt dit hotel te beschikken over het ene “aha”-effect na het andere, oftewel een schitterend ingericht hotel met een top-service en -gastvrijheid.

Onderstaande foto’s geven de sfeer weer en zijn een verhaal op zich.

Conclusie: een grandioos weekend en ik zie uit naar de inmiddels vastgestelde reünie op 7 juni aanstaande.

Speak Your Mind

*