Stichting Wilskracht

Op 1 april 2010 heeft de Stichting Kids & Familiy Care Foundation geld ontvangen van de Ondernemersvereniging A2010 naar aanleiding van een door haar georganiseerde congres. Tijdens dit congres waar sprekers als Herman Weijffels, Mark Eyskens en Dries van Agt in debat gingen met een zaal vol Limburgse Ondernemers, is besloten de opbrengst van het congres te doneren aan de Stichting Wilskracht.

Wat is de Stichting Wilskracht:
De Stichting Wilskracht is er voor mensen, in het bijzonder voor vrouwen, met geweldservaring in de breedste zin van het woord. Haar doel is om mensen een richting te geven waarin ze zichzelf en anderen leren respecteren zodat ze weer een actief sociaal leven kunnen beginnen.

Om dit te bereiken organiseert Stichting Wilskracht kostenloos een aantal activiteiten onder begeleiding van ervaringsdeskundigen. Stichting Wilskracht is opgezet door vrijwilligers, veelal ervaringsdeskundigen, die vele activiteiten organiseren om gelden te verzamelen die hun doelstelling te kunnen verwezenlijken.

Stichting Wilskracht

De stichting is non-profit en is afhankelijk van subsidies, donaties en de welwillendheid van vrijwilligers.

Vandaag werd door de Stichting Kids & Familycare Foundation een bedrag van € 5.000,00 overhandigd aan Flore en Riny van de Stichting Wilskracht in het winkelcentrum van Reuver. De aldaar gevestigde Albert heyn voegde daar nog een bedrag van € 250,00 bij én een 40-tal voedselpakketten.

Voor meer informatie www.stichting-wilskracht.nl

Een dankbare middag!

Speak Your Mind

*