Tanja Clercx commercieel directeur Omroep Vox, en dat is nodig!

Anderhalf jaar geleden zijn Marc Breugelmans en Hay Hutjens gestart met de reorganisatie van Omroep Vox op verzoek van het toenmalige bestuur, op dat moment een stuurloos schip zonder structuren.

Vele uren zijn gestoken in het ontwikkelen van een beleidsplan, vele gesprekken zijn er individueel of in groepsverband met de vrijwilligers gevoerd om dit beleidsplan te bespreken, te wijzigen en te vervolmaken om het uiteindelijke resultaat vervolgens vol trots te kunnen presenteren aan de naaste betrokkenen, zoals de gemeente Roermond, de relaties van Omroep Vox, het PBO en niet op de laatste plaats de vrijwilligers, de dragers van deze lokale omroep.

Tanja Clerckx

Dat ging niet over een nacht ijs, er vielen vrijwilligers af en er kwamen er bij.

Samenwerkingen werden gezocht en gevonden om de kwaliteit te verhogen van de programma’s en om kennis en ondersteuning te vergaren. Gevonden werd deze met name bij TVL en bij de lokale omroep van Venlo.

Met maar één doel: een professionele en gezonde lokale omroep voor de Roermondse gemeenschap, een omroep waar de kijkers trots op kunnen zijn, met een zinvolle programmering, voor een ieder interessant en vooral een up-to-date informatiekanaal van de gemeente Roermond naar haar burgers over de ontwikkelingen in deze bruisende stad. (op termijn met dagelijkse uitzendingen).

Met Tanja Clercx wordt een fulltime professional aangetrokken die de volgende stap zet naar een professionele lokale omroep met het doel de aangegane samenwerkingen te begeleiden en te voorzien van nieuwe professionele impulsen.

De medewerkers van Omroep Vox kijken er naar uit en hebben er vertrouwen in dat alle inspanningen ten goede zullen gaan komen zodat Omroep Vox een volwaardige lokale omroep gaat worden.

We zijn op de goede weg, nu nog doorzetten en volhouden.

Comments

  1. het wordt in het stuk hierboven een stuurloos schip genoemd en dat er nu weer een stukje structuur ingebracht is. volgens mij moet er toch eens nodig naar de programmering gekeken worden. de laatste tijd zijn de mensen van VOX niet meer te vinden in de stad of bij welk evenement dan ook vanaf eind september is dit helemaal of zo goed als weggevallen. toch wel erg jammer, waar blijft nu het nieuws wat er in en rondom Roermond gebeurd?

    zonde van de subsidie die ze ontvangen kan de gemeente beter ergens anders aan besteden

  2. Geachte heer, mevrouw, of wie zich dan ook verschuilt achter deze opmerking. Stel eens wat voor, ben constructief en laat weten wie je bent, is prettig voor een discussie, nietwaar? Wellicht vinden we pardoes een goede vrijwilliger voor Omroep Vox.

Speak Your Mind

*