Tegen de Klok

Omroep Vox start met een nieuw programma Tegen de Klok waarin Roermondse raadsleden in een tijdslimimiet van 7 minuten 5 argumenten bespreken. De argumenten worden door de presentatrice van Omroep Vox, Yvonne Heuvelmans, aan deze politici voorgelegd, die een keuze maken en in het vervolg gesprek beargumenteren.

Omroep Vox geeft met deze start een invulling aan hun beleidsplan om medio volgend jaar een nieuw professioneel gezicht te kunnen geven aan deze omroep op bais van kwaliteit en professionaliteit.

Vele uren zijn gestoken in de reorganisatie van Omroep Vox en de afronding wordt ingezet met onder andere dit nieuw programma:  Tegen de Klok.

Samenwerking is gezocht en gevonden met de regionale omroep TVL waar de studio- en editingruimtes gebruikt kunnen worden om de plannen te realiseren.

De afstrap was zaterdag 27.11.2010. Geinterviewd werden Leon Coenen, Karin Straus, Harrie Jacobs en Fried Smeets. Dankzij de regisserende hand van Marc Breugelmans (bestuurslid Omroep Vox) verliep de opnames naar wens en mag het resultaat er zijn. 

Aanstaande weekend wordt de eerste uitzending gepland en vervolgens elk weekend één raadslid aan het woord.

Speak Your Mind

*