van VVD naar LVR…..

Hay Hutjens

Een bewuste keuze! Natuurlijk verlaat ik niet het liberale standpunt en is daarmee gezegd dat dit ook de rode draad is bij de Liberale Volkspartij Roermond of kortweg LVR.

De keuze heb ik gemaakt nadat het hoofdbestuur van de landelijke VVD kenbaar maakte dat de Roermondse afdeling onder een soort curatele werd geplaatst om reden dat er een verdacht was van corruptie bij een van onze fractiegenoten. Een verdacht…., nog geen aanklacht, laat staan een veroordeling. Daar kan ik niet mee omgaan. Het plaatste de Roermondse VVD in een harnas en beperkte de leden in haar werken om van Roermond een stad te blijven maken die er toe doet, waar geïnvesteerd dient te worden in de economie om vervolgens van Roermond een stad te maken waar het prettig is te wonen, te leven en te werken. Waar de inwoners in gezamenlijkheid een goed gevoel hebben en trots zijn op de stad waarin ze wonen en op de regio waarin deze stad ligt.

Niet alleen ik, maar meerdere VVD-fractiegenoten en leden van het bestuur, waren het uiteindelijk met elkaar eens, dit kan echt niet! Met als gevolg: dan maar een nieuwe partij die de ingeslagen weg in de tijd van de VVD, wenst voort te zetten zonder belemmeringen, in dienst van de inwoners van Roermond

Een paar maanden verder, kan ik concluderen dat ik er geen moment spijt van heb. De LVR bestaat uit mensen met een behoorlijke staat van dienst, ervaring, aangevuld met jongeren van alle rangen en standen, die onze ideeën een warm hart toe dragen, met als een doel Roermond!!

Ik ga de campagne ook als zodanig in en ondersteun ons verkiezingsprogramma voor de volle 100%, en daar wens ik ook op te kunnen worden afgerekend. Zodra het verkiezingsprogramma haar uiteindelijke vorm heeft gekregen zal ik dit ook op deze site plaatsen!.

 

Speak Your Mind

*